Håndværk & industri

Her finder du et omfattende udvalg af arbejdstøj til håndværk og industri, som er skabt til at modstå slid og imødegå funktionalitet indenfor fagene

Stort udvalg af arbejdstøj til håndværk og industri 

Udvalget af arbejdstøj er omfattende, og i flere af mærkerne fås der serier, hvor tøjet passer sammen både funktionelt og farvemæssigt. Det er især smart, hvis du skal bruge synligt Hi-Vis arbejdstøj med reflekser – her er det vigtigt at tøjet passer sammen for at opnå den samme synlighed for alle dele. 

Her hos Pro-dress kan du få arbejdstøj som jakker, bukser, trøjer, T-shirts, overalls, kedeldragter, knickers, shorts, skjorter, veste, regntøj, termoundertøj, undertøj, kitler og fodtøj. Arbejdstøjet er fra kendte mærker som Engel Workwear, Snickers Workwear, Blåkläder, Mascot, Helly Hansen Workwear, Kansas, Fristads, Carhartt og mange flere. 

Arbejdstøj med specifikke egenskaber 

Når du bruger vinkelsliber eller svejser bliver tøjet udsat for gnister. Derfor skal du vælge arbejdstøj i bomuld. Grunden er, at det ikke smelter ved kontakt med gnister, det gør arbejdstøj i syntetiske materialer. Til gengæld er arbejdstøj i syntetiske materialer meget slidstærkt og kan bevare farven, selvom det bliver vasket utallige gange.  

Flammehæmmende arbejdstøj er noget helt andet. Det er fremstillet til at modstå flammer og er certificeret, så du er sikker på, det dækker præcis de behov, du eller din arbejdsplads har til flammehæmmende tøj. 

Arbejder du udendørs på en byggeplads i regn og rusk, har du brug for vandafvisende arbejdstøj, som samtidig skal være vindafvisende og åndbart, for at du ikke kommer til at svede og bliver våd på kroppen. 

Lad dit erhverv være din indgangsvinkel til at finde arbejdstøjet hos Pro-dress, som passer perfekt til håndværk og industri.