Gratis fragt over 599,- 100 dages returret Vil du være erhvervskunde?
header-help Kundeservice trustpilot Inklusiv moms
 • Eksklusiv moms (0%)
 • Inklusiv moms (25%)
Poloer fra ID - Spar 25% - klik her! T-shirts med logo - Kampagne netop nu

Om Pro-dress

Hos Pro-dress kan du vælge branche og dermed få vist arbejdstøj til håndværk & industri, kontor & administration, gastronomi & restauration eller til pleje & klinik. På den måde er det nemt at finde det rette tøj til dit job. 

Udvalget af tøj til de enkelte brancher er sammensat således, at det kan klæde dig på fra top til tå både udendørs og indendørs. Tøjet er fra mærker, som er kendt for kvalitet, funktionalitet og flot design. Vælg dine favoritter fra ét mærke eller kombinér tøj fra flere mærker.

Arbejdstøj og profiltøj til mange fag

Uanset om du er håndværker, kontorassistent, sælger, kok, tjener, sygeplejerske, plejepersonale eller noget helt andet, kan du finde arbejdstøjet her. Det kan være jakker, bukser, trøjer, T-shirts, Polo T-shirts, overalls, kedeldragter, shorts, skjorter, veste, regntøj, termoundertøj, undertøj, fodtøj eller et stort udvalg af tilbehør, som passer til netop din branche. 

Hvis du har et repræsentativt job, kan du have brug for en pæn skjorte, et par chinos eller bukser og en jakke – alt sammen det, vi kalder profiltøj. 

Sko, støvler og sandaler til arbejde

At være klædt på fra top til tå omfatter også fodtøj. Derfor kan du vælge sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler, der beskytter fødderne effektivt. Du kan også finde fodtøj til pleje og klinik med eller uden sikkerhed.

Sportstøj, fritidstøj og fodtøj

Er du jæger, dyrker outdoorlivet, spiller golf, løber eller cykler? Så skal du kigge her, hvor du kan finde et stort udvalg af sports- og fritidstøj samt fodtøj. Du performer helt sikkert bedre, hvis tøjet og fodtøjet passer til den aktivitet, du dyrker.

Bliv erhvervskunde hos Pro-dress

Som erhvervskunde kan du få præcis det tøj, der passer til din virksomhed. Når udvalget er skræddersyet til dine behov, bliver det lettere at bestille nyt firmatøj. Vores erhvervskonsulenter står klar til at vejlede dig om alt fra materialevalg og design til den bedste løsning for din virksomhed.

Få firmatøj med logo

Logo eller firmanavn på tøjet er en nem måde at synliggøre virksomheden på. Hos Pro-dress kan du bestille tryk og broderi på firmatøjet samt få hjælp til hele processen fra vores dygtige erhvervsteam.

Easy Business

Easy Business er firmaløsningen til dig, der har brug for hele udvalget af tøj og fodtøj. Firmaaftalen kan sammensættes med følgende fordele: 

 • Virksomhedens egen konto til køb af produkter 
 • Gode priser på alt hos Pro-dress 
 • Mulighed for at gemme favoritter til hurtig bestilling af varer senere 
 • Ét login til dig eller personen, der skal bestille varer

B2B shop

B2B shop er firmaløsningen til dig, der har brug for begrænsede og individuelle udvalg. En B2B shop er velegnet til virksomheder med mere end 20 ansatte og et personalebudget, som skal overholdes. B2B shoppen indeholder: 

 • Opbygning af virksomhedens “egen shop” 
 • Et skræddersyet sortiment
 • Medarbejder-login med et personligt budget i point eller kroner
 • Mulighed for at vælge automatisk eller manuel godkendelse af ordrer 
 • Ordrehistorik for hver medarbejder 
 • Shops med individuelt udvalg til forskellige afdelinger

Få de bedste tilbud fra Pro-dress direkte i din indbakke! Tilmeld dig vores nyhedsmail her.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra os? Klik her og angiv din e-mailadresse for at afmelde dig.

Læs om cookies og vores personoplysningspolitik her.

Du finder vores persondata- og privatlivspolitik her.

Workwear Group er indehaver af Pro-dress. Du kan læse mere om Workwear Group her.