Gratis fragt over 599,- 100 dages returret Vil du være erhvervskunde?
header-help Kundeservice trustpilot Inklusiv moms
 • Eksklusiv moms (0%)
 • Inklusiv moms (25%)
Shorts til sommeren - se udvalget her! Nyt mærke! - Se Jack & Jones Premium her

Kontakt Pro-dress

Send os en mail eller ring - vi vil gerne høre fra dig!

Har du spørgsmål til en ordre eller til vores produkter? Vi har herunder forsøgt at samle og besvare de oftest stillede spørgsmål.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.


E-mail: info@pro-dress.dk

Telefon: 43 32 63 70

Telefonen er åben kl. 8-16 mandag til torsdag og kl. 8-15 om fredagen.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage.


Kontakt vores erhvervsafdeling på mail erhverv@pro-dress.dk eller tlf. 78 15 30 16

​​​​​​​

Pro-dress v. Workwear Group ApS

Ølstrupvej 2A

6971 Spjald

Danmark


CVR-nummer: 32151922

Hos Pro-dress tilbyder vi 100 dages fuld returret på alle varer, såfremt varen er ubrugt og indpakket i original emballage - du må selvfølgelig gerne prøve om varen passer dig. 

Udfyld blot den vedlagte returseddel og send varerne til os, så refunderer vi ordrebeløbet. Pakken skal indleveres ved en PostNord pakkeshop eller daoSHOP, alt efter hvilken distributør der foretog leveringen. Dette fremgår af den vedlagte returlabel, som i øvrigt koster 39 kr. at bruge. Returomkostningerne fratrækkes det beløb, der refunderes til dig. Alternativt kan du aflevere din returpakke på vores lager i Spjald. Varer fra flere forskellige ordrer må gerne sendes samlet i én pakke. Husk i så fald at vedlægge følgesedlerne fra alle ordrer i pakken.

Læs vores fulde returpolitik her.

Hvis du ønsker at ombytte en vare, bedes du returnere varen og lægge en ny ordre i webshoppen. Indtast din unikke rabatkode fra ordrebekræftelsen i rabatkodefeltet i indkøbskurven og få gratis fragt på den nye ordre.

Ønsker du at ombytte en vare, som du har købt med rabat, kan du naturligvis få samme rabat på den nye vare. Dette gøres ved at skrive "ombytningsrabat + dit ordrenummer" i kommentarfeltet, når du afgiver den nye ordre. Vi behandler herefter ordren manuelt og nedregulerer prisen på den pågældende vare, så du opnår samme rabat som før. 

Læs mere om ombytning her.

På ordrebekræftelsen kan du se den forventede afsendelse af din pakke.

Så snart din pakke er afsendt fra vores lager, modtager du en mail fra PostNord med et track and trace nummer, så pakken kan spores. Levering med PostNord tager 1-2 hverdage.

Ja. Når du gennemfører din bestilling i webshoppen, har du mulighed for at vælge MobilePay som betalingsmetode. Er du i tvivl om, hvordan du betaler med MobilePay, kan du finde hjælp her.

Ja, det kan du sagtens. For at benytte EAN-betaling skal du oprette et login med en e-mailadresse, som er tilknyttet det pågældende EAN-nummer. For virksomheder er det vigtigt, at det er en af firmaets officielle mailadresser, der tilknyttes kontoen - ikke ansattes private mailadresser.

Det nemmeste er at oprette en konto, inden du begynder at handle. Så er du sikker på, at varerne forbliver i kurven, hvis du bliver afbrudt. Bemærk dog, at varerne ikke er reserveret, før du har gennemført bestillingen. Kontakt vores kundeservice her, hvis mailadressen, som du ønsker at tilknytte kontoen, allerede er i brug.

Private virksomheder, der handler via EAN-nummer hos os for første gang, vil blive kontaktet af vores erhvervsafdeling, da denne første ordre skal forudbetales, inden vi kan afsende ordren.

Ønsker du ikke at oprette kontoen, inden du handler, kan du følge nedenstående vejledning.

 • Læg de ønskede varer i kurven
 • Gå til kurven
 • Udfyld dine oplysninger, vælg leveringsform og klik herefter på "Til kassen"
 • Vælg "EAN kunde" og udfyld følgende oplysninger:
 • E-mail (ordrebekræftelsen sendes til denne e-mail adresse. Bemærk, at det skal være en offentlig mail til institutionen/virksomheden eller din firmamail - ikke en privat mail)
 • Firmanavn, herunder hvilken afdeling EAN tilhører/organisation eller firmanavn
 • Fornavn (kontaktperson på fakturaen)
 • Efternavn (kontaktperson på fakturaen)
 • Udfyld adresse, postnummer og by med faktureringsoplysninger
 • Telefonnummer (indtast venligst et nummer, som du kan kontaktes på ved spørgsmål om ordren - helst ikke et hovednummer)
 • CVR (gyldigt CVR-nummer på 8 cifre)
 • EAN (gyldigt EAN-nummer på 13 cifre)
 • Det er forudvalgt, at du skal oprette en konto - udfyld kode (HUSK DENNE KODE)
 • Hvis du ønsker at tilmelde dig nyhedsbrevet, kan du gøre dette ved at sætte flueben ved "Modtag vores nyhedsbrev"
 • Udfyld reference (det er vigtigt, at du angiver den korrekte reference med hensyn til fakturering, da denne påføres den elektroniske faktura)
 • I kommentarfeltet kan du fx give oplysninger om, hvor pakken må afleveres (disse informationer påføres ikke den elektroniske faktura)
 • Vælg leveringsform (obs. erhvervslevering er forudvalgt - vælg kun pakkeshop, hvis der ikke kan leveres på faktureringsadressen)
 • Betalingsmetode (EAN er den eneste mulighed her)
 • Sæt flueben i "Ja, jeg godkender forretnings- og handelsbetingelserne"
 • Gå til betaling
 • Ordren er godkendt, når du får et ordrenummer. Ordrebekræftelsen sendes til den e-mailadresse, som du oplyste ved bestilling. Her kan du gennemse bestillingen og tjekke, om alle informationer er korrekte.

Vores kundeservice gennemgår din ordre samt informationer og godkender herefter oplysningerne, så du næste gang kan handle hos os ved blot at logge ind. Hvis der er spørgsmål til oplysningerne, vil du blive kontaktet, så vi kan sikre os, at det hele er korrekt, inden vi afsender din ordre.

Du modtager en mail fra PostNord med info om levering af din ordre, så snart vi har afsendt ordren fra vores lager.

En fakturakopi sendes på den e-mailadresse, som du oplyste ved bestilling. Selve fakturaen sendes til dit EAN betalingssystem, når vi sender varerne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os her.

Nej, det er desværre ikke muligt at se eller prøve varerne på vores adresse, da vi udelukkende fungerer som webshop og derfor ikke har udstillede varer. Du er dog altid velkommen til at kontakte os i forbindelse med bestilling, så vi kan vejlede dig over telefon.

Som privatkunde er det kun muligt at bestille vareprøver ved at oprette en ordre og betale for varen i webshoppen. Hvis du ikke ønsker at beholde varen, sender du den retur til os, og så refunderer vi beløbet. Bemærk, at det koster 39 kr. at bruge den vedlagte returlabel. Alternativt kan du indlevere returpakken på vores lager i Spjald. Husk at vedlægge udfyldt returseddel.

For virksomheder med en erhvervsaftale er det muligt at få tilsendt prøveordrer. Læs mere om vores erhvervsløsninger her.

Ja. Du kan vælge afhentning under forsendelsesmetoder og derved spare fragtomkostningerne.

Bemærk, at pakken først kan afhentes, når du har modtaget en sms om, at din ordre er klar til afhentning.

Returvarer kan ligeledes afleveres på adressen - HUSK at vedlægge udfyldt returseddel.

Pakker kan afhentes og indleveres på adressen:

Ølstrupvej 2A, 6971 Spjald

Åbningstider i afhenterrummet: Alle dage kl. 6-22

Nej, vi har ikke prismatch.

Hvis du som erhvervs- eller foreningskunde ønsker at købe en større mængde, er du altid velkommen til at kontakte vores erhvervsafdeling, så vi kan give dig et tilbud. Læs mere om vores erhvervsløsninger her.

Vores kunder siger