Gratis fragt over 599,- 100 dages returret Vil du være erhvervskunde?
header-help Kundeservice trustpilot Inklusiv moms
  • Eksklusiv moms (0%)
  • Inklusiv moms (25%)
Poloer fra ID - Spar 25% - klik her! T-shirts med logo - Kampagne netop nu

Cookies

Ved at benytte denne webshop, accepterer du vores cookie- og personoplysningspolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Cookies sørger for, at vi kan levere en bedre brugeroplevelse i webshoppens funktioner. Mange funktioner på hjemmesiden afhænger af brug og lagring af cookies, og du kan derfor ikke forvente, at webshoppen fungerer efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

Vi bruger bl.a. cookies til teknisk funktionalitet, så vi kan huske dit kundelogin, din indkøbskurv mv. samt til performance- og trafikmåling.

Følgende information-, cookie- og personoplysningspolitik er udarbejdet efter Erhvervs- og Vækstministeriets vejledning fra april 2013. Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når hjemmesider ønsker at lagre cookies på brugerens it-udstyr.

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer og huske valg, som du tidligere har truffet på hjemmesiden (fx sprogvalg). En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang, du besøger hjemmesiden.

Se vejledningen her, hvis du ønsker at slette dine cookies.

Anonymitet

Når du besøger denne hjemmeside, er du helt anonym. Det betyder, at vi hverken kan indsamle eller registrere oplysninger om dig automatisk, som efterfølgende kan bruges til at identificere dig med.

Dette bruger vi cookies til

Websitet sætter selv to cookies (intern / 1. parts cookies). Den første er til session-id, som er en midlertidig cookie, der benyttes til at kæde den besøgende sammen med data for indkøbskurv, kundelogin mv. Denne cookie indeholder kun et unikt id. Herudover sætter websitet en "Husk login"-cookie ved kundelogin. Funktionen husker kundens login til næste gang vedkommende besøger websitet og er derfor en del af en god service.

Session-id cookiens levetid: Til browseren lukkes
Login cookiens levetid: 30 dage (men fornyes ved hvert besøg)

Herudover benytter websitet cookies (ekstern / 3. parts cookies) fra Facebook og Google Analytics integration. Cookies fra Google Analytics bruges til at måle trafikken på websitet.

Der gemmes ikke personlige oplysninger i cookien, kun en identifikation af computeren. Cookien identificerer ikke dig som person, kun computeren.

Websitet virker ikke uden cookies. I så fald vil session-id ikke blive sat, og websitet kan ikke huske indkøbskurven etc.

Fravælg målrettet markedsføring her.

Om personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. De indsamlede oplysninger sælges eller videregives ikke til tredjepart. På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Ingen af disse oplysninger gør det muligt at spore til dig som person, men alene den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Du kan vælge at sende dine personlige oplysninger til os online på forskellige måder. Enten ved at udfylde en registreringsformular online, ved at deltage i en konkurrence, registrere et køb eller abonnere på vores nyhedsbrev.

Du kan også dele dine personlige oplysninger med os ved at være i kontakt med en af vores medarbejdere via e-mail, telefon eller pr. post.

Når du sender dine personlige oplysninger, giver du os mulighed for at kontakte dig med et direkte svar på din forespørgsel eller sende dig relevante oplysninger om os og vores produkter.

Personlige oplysninger er nødvendige for at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Yderligere bliver vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleret løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Deling af personlige oplysninger

Det er muligt, at vi kan modtage dine personlige data fra parter uden for Pro-dress. Det kan fx ske i forbindelse med opkøb af en virksomhed, hvor du allerede er kunde, eller hvis et af vores partnerselskaber oplyser os om dine personlige data. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge personlige oplysninger, som du ikke selv har sendt til os, kan du informere os herom på nedenstående adresse.

Deling af persondata med tredjepart

Vi deler udelukkende dine data med tredjepart under følgende omstændigheder:

1. Hvis vi har solgt dig et produkt eller tilbyder dig en service i et fælles marketingsfremstød med andre firmaer. I disse tilfælde deles dine personlige data med de pågældende firmaer. Vi vil altid informere dig om, at et sådant forhold eksisterer samt om hvem disse firmaer er, før du registrerer dig. Bemærk, at disse firmaer ofte har deres egen politik om persondatabeskyttelse, der gælder for den måde, hvorpå de anvender dine personlige oplysninger. Disse firmaers persondatapolitik kan afvige fra Pro-dress' politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

2. Hvis vi sælger vores virksomhed til et andet firma. Et sådant ejerskifte kan omfatte en overførsel til køberen af dine personlige data, hvis de er direkte relateret til den pågældende virksomhed. Pro-dress sælger ikke og udleverer ikke dine personlige data til tredjepart, så dine oplysninger kan anvendes til deres formål.

3. Vi samarbejder med Trustpilot.dk, som behandler visse personlige oplysninger om dig som kunde. Når du køber noget i vores shop, vil Trustpilot.dk sende dig en e-mail, hvori du anmodes om at give os din mening om vores service. Trustpilot.dk bruger, udover dette, ikke dine oplysninger til noget.

4. Vores hjemmeside kan indeholde hyperlinks til andre hjemmesider. Du bør nøje læse de pågældende hjemmesiders politik om persondatabeskyttelse, da disse kan være forskellige fra Pro-dress' politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Spørgsmål og klagevejledning

Har du kommentarer eller spørgsmål til vores cookie- og persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os. Find kontaktinformation her.

Dette website udbydes af Pro-dress

Pro-dress v. Workwear Group Aps
Ølstrupvej 2A
6971 Spjald
Danmark

Har du spørgsmål eller kommentar til vores Cookie- og personoplysningspolitik er du velkommen til at kontakte os på telefon: 43 32 63 70 eller e-mail: info@pro-dress.dk