Gratis fragt over 599,- 100 dages returret Vil du være erhvervskunde?
header-help Kundeservice trustpilot Inklusiv moms
  • Eksklusiv moms (0%)
  • Inklusiv moms (25%)
Poloer fra ID - Spar 25% - klik her! T-shirts med logo - Kampagne netop nu

Afhentning/butik

Nej, vi har ingen fysisk butik eller et showroom. Det er derfor ikke muligt at se, prøve eller købe produkterne på adressen.

Vi har dog et afhenterrum på vores lager i Spjald, hvor du kan hente din ordre, hvis du ønsker det. Dette er gratis.

Adressen er: Ølstrupvej 2A, 6971 Spjald

Afhenterrummet er åbent kl. 6-22 alle dage.

Nej, vi har ingen kørende sælgere. Har du brug for vejledning ifm. produktvalg eller varebestilling, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Handler du til erhverv? Vi har stor erfaring med erhvervsløsninger til virksomheder, institutioner og foreninger. Læs mere om mulighederne eller kontakt vores erhvervsafdeling her.

Det er muligt at vælge afhentning som leveringsform. Dette er gratis.

Adressen er: Ølstrupvej 2A, 6971 Spjald

Afhenterrummet er åbent kl. 6-22 alle dage.

Hvis du har valgt afhentning som leveringsform, modtager du en sms, når pakken er klar til afhentning i vores afhenterrum.

Det er muligt at indlevere returpakker til os samme sted, som du kan afhente pakker. Lige indenfor døren til venstre er der et rullebord mærket "retur". Når du har udfyldt retursedlen og pakket varen i posen, lægger du den bare på rullebordet. Så behandler vi retursagen og refunderer beløbet. Læs mere om returnering her.

Adressen er: Ølstrupvej 2A, 6971 Spjald

Afhenterrummet er åbent kl. 6-22 alle dage.

Som privatkunde er det kun muligt at bestille vareprøver ved at oprette en ordre og betale for varen i webshoppen. Hvis du ikke ønsker at beholde varen, sender du den retur til os, og så refunderer vi beløbet. Bemærk, at det koster 39 kr. at bruge den vedlagte returlabel. Alternativt kan du indlevere returpakken på vores lager i Spjald. Husk at vedlægge udfyldt returseddel.

For virksomheder med en erhvervsaftale er det muligt at få tilsendt prøveordrer. Læs mere om vores erhvervsløsninger her.

Såfremt du ønsker at afhente eller indlevere en pakke på vores lager, er adressen: Ølstrupvej 2A, 6971 Spjald.

Afhenterrummet er åbent kl. 6-22 alle dage.