Arbejdstøj til din branche

Søger du arbejdstøj til en bestemt branche, skal du kigge her, hvor det er brancheopdelt i henholdsvis håndværk & industri, gastronomi & restauration, pleje & klinik samt kontor & administration. Når du vælger arbejdstøj efter branche, kan du være sikker på, tøjet er professionelt og designet til jobbet 

Tøj til netop dit erhverv

Det er ikke ligegyldigt, hvilket tøj du vælger til din branche. Her er et udvalg af arbejdstøj, som har de egenskaber og kvaliteter, der er afgørende for, om det er behageligt og funktionelt i brug. 

Til håndværk og industri findes der arbejdsjakker, arbejdsbukser, T-shirts, hoodies, strømper, bælter og meget andet, som fuldender din påklædning, og gør at det fungerer godt i brug. 

I branchen gastronomi og restauration kan du finde kokkejakker, kokkebukser, T-shirts og tjenerbukser, tjenerskjorter og tjenerveste. Forklæder er ofte en selvfølgelig del af en kok eller tjeners beklædning og de fås derfor både som korte og lange, med og uden lommer. 

Beklædning til brug i branchen pleje og klinik kan bestå af pleje og klinik jakker, bukser, trøjer, veste, tunikaer, T-shirts, kitler og meget mere, der er velegnet fx som tøj til social- og sundhedspersonale, hospitalstøj, sygeplejerske-tøj og læge-tøj. 

Til kontor og administration skal jakker, bukser, polo T-shirts, skjorter og trøjer være præsentabelt og komfortabelt, så du giver et godt førstehåndsindtryk, hvis du har kunde og leverandørkontakt. Men det skal bestemt også være behageligt for dig at sidde i en hel dag på kontoret. 

Vælg tøjet efter din branche her hos Pro-dress, og bliv klædt på til arbejdsdagens udfordringer.