Kontor & administration

Hos Pro-dress kan du finde tøj til kontor- og administrationsmiljøer, som er udvalgt med henblik på, at du ser skarp ud og føler dig godt tilpas gennem hele arbejdsdagen

Velegnet tøj til brug på kontoret og i admininistrationen 

Udvalget af tøj til kontor- og administrationsmiljøer tager højde for, at arbejdsdagen kan være lang og varieret. Derfor har vi sammensat tøjet, så der er flotte habitjakker, bukser og skjorter til repræsentative jobs, men samtidig er der også pæne og komfortable trøjer, T-shirts og polo T-shirts, til en mere afslappet stil. Så kan du sammensætte tøjet alt efter typen af dit administrative job og vælge farver, der repræsenterer dit firma bedst. 

Ensartet udtryk

Jakker til udendørs brug er en vigtig del af påklædningen, især hvis du kører ud på kunde- og leverandørbesøg. Får du trykt logo på jakken giver det et fint signal om, hvor du kommer fra. En vest kan også være et godt supplement både indendørs og udendørs i overgangsperioder. Den giver god bevægelsesfrihed til armene og er fx behagelig at have på i en bil. 

Ensartethed i jakker, bukser, trøjer, skjorter, T-shirts og meget andet øger firmaets synlighed og genkendelighed overfor omgivelserne. På siden her præsenterer vi mange forskellige slags klassisk arbejdsbeklædning, der passer godt til jobs indenfor kontor og og administration. Se dig om i udvalget og vælg det, der passer bedst til dit job.