Pleje & klinik

Hos Pro-dress finder du tøj, der er fremstillet til arbejde indenfor pleje og klinik. Det kan fx være som sygeplejerske, læge, dyrlæge, som fodplejer eller med pleje af ældre og handicappede 

Behageligt tøj til pleje og klinik 

Udvalget af tøj til klinikker og i plejesektoren omfatter jakker, bukser, trøjer, T-shirts, busseronner og tunikaer, skjorter, veste, kitler, tilbehør og fodtøj. Tøjet skal være fleksibelt og rummeligt, så du uden besvær kan bevæge dig og eventuelt løfte og flytte borgere. Af hensyn til hygiejne skal tøjet kunne tåle at blive vasket ofte og ved høje temperaturer, hvilket du er sikker på, når du vælger tøj her til pleje og klinik. 

Farverne er ikke udelukkende hvide, men også sorte, blå, marine, grå, røde grønne og flere andre. Det gør at du kan sammensætte det i tråd med klinikkens farver og på den måde skabe et image udadtil med tøjet. Ofte er et tryk eller broderi med klinikkens logo eller medarbejderens navn en god måde at vise klienter og andre, at man er personale. 

Fodtøj og tilbehør til jobs i klinik og plejebranchen 

Udover tøjet kan du vælge sko, træsko og sandaler, hvor skridhæmmende egenskaber er en selvfølge, så du mere sikkert kan færdes på glatte og til tider våde gulve. Fodtøjet skal desuden være komfortabelt at gå, for at du kan klare en hel arbejdsdag på benene uden at overbelaste fødderne. 

Når det kommer til tilbehør, så er det med til at fuldende arbejdsudstyret. Det kan eksempelvis være gummihandsker, hovedbeklædninger, strømper, etniske tørklæder, klude og andet. 

Vi har gjort det nemt for dig at finde det rette arbejdstøj ved at brancheopdele tøjet. På den måde kan du finde tøj og sko, der passer perfekt til arbejdet inden for pleje og klinik. At det samtidig er tøj fra velkendte mærker med øje for kvalitet og holdbarhed gør, at du trygt kan vælge tøj fra Pro-dress.