Gastronomi & restauration

Hos Pro-dress har vi sammensat tøj til gastronomi og restauration, så du nemt kan finde den rette beklædning der sikrer et professionelt udtryk

Professionelt kokketøj 

Kokkejakker, kokkebukser og forklæder er mere end blot arbejdstøj; det er en del af kokkens identitet. Udvalget af kokketøj har de rette egenskaber til at modstå krævende forhold i et professionelt køkken, hvor fedtpletter og stænk fra gryder og pander er en del af arbejdsdagen. Samtidig er det vigtigt, at tøjet er så behageligt at have på, at du kan bevæge dig frit og dermed være effektiv i arbejdet.  

Udvalget af kokketøj består af kokkejakker, kokkebukser, forklæder i forskellige længder, T-shirts og fodtøj. Når det kommer til fodtøj er det vigtigt, at arbejdsfodtøjet passer til arbejdet i et køkken, hvor der bliver lagt stor vægt på skridhæmmende og vandafvisende egenskaber.  

Beklædning til restaurationsbranchen 

Personalet er restaurationens ansigt udadtil. Påklædningen skal ikke kun signalere professionalisme, men også matche stedets atmosfære og stil. Her på shoppen kan du finde jakker, bukser, skjorter, veste og sko, der sikrer et pænt og indbydende udseende, uanset om det er på det formelle spisested eller den afslappede café. Ved at vælge tøj og arbejdsfodtøj her til restaurationsbranchen sikrer du, at personalet fremstår ensartet og præsentabelt, så de føler sig klædt på til at yde den bedste service for gæsterne. 

Hos Pro-dress er det nemt for dig at finde arbejdstøj til kokke, køkken- og restaurationspersonale. Både i klassisk stil og mere moderne stil og ikke kun i hvid, men også i mange forskellige farver.